Förhandstitt

Nu börjar det närma sig. Turneringen kliver emot oss med stormsteg. Här kommer därför en liten uppvärmning inför vad som komma skall. Först lite fakta om lagen, sen kommer även lite info gällande vara match.

FC Barcelona
Ojojoj, vilken tungviktare. Här har vi en utav de klara favoriterna till att ta hem titeln. Med Marty bakom rodret kan detta hangarfartyg styra hur långt som helst. Med ett stabilt försvarsspel, excellent passnngsspel och kanske världens mest tekniska anfallare i form av Messi, Eto'o och Henry. Mycket sevärt lag som bjuder på ädel fotbollskonst. Lagets enda svaghet är eventuell hybris.

Manchester United
Här har vi en riktig filur. Likt en gädda i vassen lurar Stiff med sitt stjärnspäckade Man Utd. Med sitt raka passningspel och stundtals brutala försvarsspel kan han mycket väl leda sitt lag till stor framgång i denna turnering. Laget är dock ite  favoriter, men skall absolut inte räknas bort. Speciellt inte om man har spelare som Tevez, Ronaldo och Rooney i åtankarna.

Bayern Munchen
Här har vi ett utav de lag som på förhand ser lite svagare ut. De har av många experter tippats som ett bottengäng efter en rad tveksamma insatser. Men med Jesper P somk överman kan de mycket väl skrälla. Kan de bara få ordning på försvarsspelet  så skall i alla fall första matchen inte vara ett omöjligt berg att bestiga. För mål lär Bubben göra, troligtvis på returer...

Liverpool FC
Här har vi ännu en tungviktare. Men tufft försvarsspel och en typisk brittisk spelstil i form av många inlägg kommer Jeppe och sitt Liverpool mala sönder sina motståndare. Är en utav de givna favoriterna med Torres på anfallet. Övriga kommentarer överflödiga.

AC Milan
AC Milan, med Ryssen vid spakarna, är det italienska laget som helt saknar italiensk spelstil. De har gått ifrån det låga försvarsspelet och satsar nu på rå hårdpress av motståndarna. Med grym fysik och mycket spring kan de få självaste Zeus att darra. De kan helt enkelt stressa sönder sina motståndare. Dock saknas den riktiga spjutspetser framför mål.

Aston Villa
Här har ni en riktig outsider. Hur hamnade Aston Villa i denna turnering. Detta är en fråga som bara Jägarn kan svara på. Med ett otroligt stabilt försvarsspel och kanske turneringens snabbaste omställningar med hjälp av Ashley Young och Gabriel Agbonlahor kan laget mycket väl gå hela vägen.

FC Internazionale
Är tillsammans med Bayern Munchen kanske ett utav de svagare lagen i turneringen, men om gamle Pettan är på spelhumör kan vad som helst hända. Kan Zlatan komma till sin rätt på anfallet? Vem vet? Vad alla dock vet är att när Bonde-Erik väl bestämt sig för något så brukar det bli så...

Real Madrid
Ännu ett stjärnspäckat lag. Vad som dock skiljer laget från andra är att det är Robbo som sitter med kontrollen i handen. Detta kan innebära vad som helst. Laget kan vinna i tort sett varje match, men kan också förlora vad som helst. Allt beror på om Råbacks hamnar i sin trans eller ej, men om så blir fallet lär ingen mänsklig varelse kunna stoppa honom. Med spelare som Cannavaro, Ramos, Higuain, Van Nistelrooy, Sneijder och Van der Vaart blir det Real Madrid jobbiga att ha att göra med.



Nu en förhandstitt på varje match med odds:

Match 1
FC Barcelona - Manchester United 1.35 - 2.60 - 3.40
Innan lottningen klargjorde Marty tydligt att det enda han fruktade var Manchester United. Detta gör att mactchen kanske inte är så given som somliga tror, men FC Barcelona är klara favoriter hemma på Nou Camp.

Match 2
Real Madrid - Aston Villa 3.45 - 2.65 - 1.30
Aston Villa får kanske för många ett oväntat lågt odds, men de har sett riktigt vassa ut på försäsongen. 1.30 kan man inte hurra över, men det är spelbart. 2:an spikas trots att matchen spelats på Bernabeu.

Match 3
Liverpool FC - AC Milan 1.40 - 2.55 - 3.40
Här ses ju Liverpool som klara favoriter. De har dock haft problem med målskyttet och därför finns det en viss kryssvarning. Trots detta ses Liverpool som ett bra spel på hemmaplan. Anfield gör dem starka!

Match 4
FC Internazionale - Bayern Munchen 2.10 - 2.40 - 2.30
En mycket tät och oviss match där vi på redaktionen tror att Inter är knapp favorit på grund av hemmaplan. Pettan har ju trots allt möjlighet att lägga matchen ute i Gärdet, samtidigt som man aldrig akn räkna bort Bubben. Se upp!

Dagens bästa spel: 1.40 hemma på Liverpool är ett bra odds, speciellt kom man kombinerar det med 1.30 på Aston Villa. Säkert spel!

Nya uppdateringar kommer!

Kommentarer
Postat av: Jägarn

1,30 på Aston Villa är skyhögt! Finns det något insatstak, annars spelar jag allt jag äger...

2008-11-13 @ 10:47:55
Postat av: Anonym

Match 1: 2

Match 2: 2

Match 3: 1

Match 4: 1



Sammanlagt odds: 12,99

2008-11-13 @ 18:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0