Konsertrecension

Band: Bralle FulingZ

Tid och plats: Rubens rum, 29 januari kl. 22.00

Konsol: Wii

Spel: Guitar Hero World Tour


Inför förvånandsvärt stor publik höll tidigare ikväll Bralle FulingZ en konsert, i all hemlighet, i Villastaden. Det hela började väldigt rörigt och inte ens sound checket kunde komma igång innan 21.30 snåret. Bandets presstalesman skyller detta på att det krävs så många batterier för att spela fyra instrument åt gången.


I alla fall drog kalaset igång och klart onyktrast verkade, givetvis, Bralle himself vara. Han darrade rejält på rösten i början och ett dovt kaos utbrast inom bandet. Bl. a. valde Lindahl ett par väl valda ord att kasta över Bralle, helt berättigat bör tilläggas. (Men man får också tänka på att DJ RaeL främst jobbat inom electro music branschen, där är sång inte så stort.) När väl bandet kommit igång ordentligt gick det att ta på stämningen i den relativt stora salen. Det var musik när den är som bäst.


Visst hade man kunnat hoppas på mer av Rydberg och Bubben på gitarr respektive sång, men även den bäste kan vara ringrostig. En som knappt var i rampljuset var annars Lindahl, de få och bejublade framträdanden han gjorde var pricken över I:et, grädden på moset eller om ni så vill det som satte guldkant på tillvaron. Detta tillsammans med Claesons som vanligt helgjutna insats gör att jag inte annat än kan sätta 5 fashion socks på denna underbara show! STORT!


Fönsterputs m.m

Då var ännu en lördagkväll på Pluto till ända. Som vanligt händer det både det ena och det andra, det ena mer rumsrent än det andra, det ena mer moget än det andra. Roligt är det i vilket fall. I natt lyckades GSG få en hel del på film/foto och detta material ska givetvis publiceras!

 

Det här var kvällens största händelse för mig personligen. Jag har alltid sett upp till Yannick Tregaro, både som person och som friidrottstränare. Han gav ett mycket gott intryck och var inte sen på ställa upp på bild, stort! Dock kan man ju fråga sig varför han var i Ulricehman och inte i Monaco, men vad är Casinot i Monte Carlo jämfört med Pluto?



Dagens vackraste tatuering hade random-Per. YNWA!



På Jamaica fann vi också en som hade lagt på sig ett par kilo. Han var ful, tjock och allmänt jobbig, men så är han ju också från Hössna! Han sa att vågen inte visade mer än 67 pannor, men vem tror på det? GSG gissar på tresiffrigt!

Det mest konstiga som syntes var dock fönsterputsen på Storgatan. Trots sina 13 rätt på Stryktipset idag, måste Luringen tydligen extraknäcka sena nätter. Och inte ser det ut att vara första gången han gör det, se bara på hur han jobbar med tungan. Iofs kan han ha tränat den på annat. 



Undra tro om det inte var Housekeepers skyltfönster - passande nog.

Luringens luriga fotbollsquiz

Hur många frågor kan du? Svaren hittar du under "kommentarer".

Vinnare av den interna tävlingen i GSG blev den oerhört fotbollskunnige Martin Claeson efter en rafflande duell i utslagsfrågan med allas vår Dj Rasmus "Jägarn" Gustafsson.


1. Vi känner alla till Brasiliens mulliga stiker med artistnamnet Ronaldo, men vad är hans fullständiga riktiga namn?


1. Ronaldo de Assis Moreira

X. Ronaldo Luis Nazário Da Lima

2. Robson de Souza


2. Vilket år grundades Premier League?


1. 1990

X.  1991

2. 1992


3. Vilket lag i La Liga, förutom Sevilla FC, kommer från Sevilla?


1. Valladolid

X. CA Osasuna

2. Real Betis


4. Vilket lag vann Ryska Premier League år 2008?


1. Rubin Kazan

X. FC Zenit Petersburg

2. CSKA Moskva

  

5. I VM 2006 i Tyskland tog värdnationen brons efter en stabil 3-1 seger i matchen om tredjepris. Vilka vann de mot i den matchen?


1. Spanien

X. Holland

2. Portugal


6. Sven-Göran Eriksson har bland annat tränat IFK Göteborg, Benfica och engelska landslaget. Han har även gjort en lång sejour i Italien. Vilket utan följande lag har han INTE tränat?


1. Roma

X. Udinese

2. Fiorentina


7. Tomas Ravelli har med sina 147 landskamper rekordet i antal landkamper i Sveriges landslag. Vem ligger tvåa på denna lista?


1.    Björn Nordqvist

X.    Henrik Larsson

2.    Roland Nilsson


8. Vad heter Italiens nuvarande förbundskapten för herrlandslaget?


1.    Marcello Lippi

X.    Roberto Donadoni

2.    Geovanni Trapattoni


9. Vilket spelare har gjort flest matcher i engelska Premier League?


1.    Alan Shearer

X.    Gary Speed

2.    David James


10. Vilket lag vann Champions League säsongen 05/06?


1.    Liverpool FC

X.    FC Barcelona

2.    AC Milan

11. Vem är spelaren på bilden?



1. Claude Makelele

X. Jean-Alain Boumsong

2. Alou Diarra

12. Vem är spelaren på bilden?



1. Fabrizio Miccoli

X. Antonio Di Natale

2. David Di Michele


13. Från vilket land kommer klubblaget Heracles?


1. Holland

X. Spanien

2. Brasilien

Lycka till
/Luringen


Turister goes swinging

Som ni alla vet lämnade en utav våra mest etablerade bloggare oss för ett tag sedan. Stiff, som tröttnade på det svenska vintervädret, for till varmare breddgrader med sin Madde, närmare bestämt till Bali. Vi hade inte hört mycket från paret på semesterön, fram tills ikväll då en utav de större incidenterna avslöjades.

Det var en sen kväll på Bali och det unga paret hade bestämt sig för en "night out".  Det var alltså ren och skär clubbin' på schemat. Vad de dock inte hade räknat med var hur partynatten skulle sluta.



Det hela inleddes med lite oskyldigt rumpsvängande på en utav de finare randomklubbarna. Efter 2 timmar på golvet och 1 timma i baren började dock hämningarna släppa för våra kära bekantingar. Plötsligt händer det som aldrig hänt på hemmaplan. Stefan tar det gyllene steget upp i "The Cage" (buren) och det svänger. Han briljerar med sin läckra bringa. Varierar hårda rytmiska rörelser med mjuka sensuella och komponerar det hela till en vacker symfoni. Härligt!



Det hela urartar dock när Stiff inte nöjer sig med att kasta linnet utan även börjar plocka bort både shorts och underkläder. Madde lyckas emellertid styra upp situationen och rädda sin själsfrände får total förödmjukelse. Pinsamt!

Efter detta bestämmer sig paret för att bege sig hemåt, då Stiff börjat få många läskiga blickar från medelålders herrar av de asiatiska slaget. Tur att de fortfarande har förmågan att avstyra utekvällar när det börjar lite väl hett!

Det var slutet på den utekvällen, men vi i GSG har känslan att det inte var det sista vi hörde från "den gyllene ön".

Tja /GSG

Fan!

Kom precis hem från Gislaved och troligtvis världens tråkigaste utflykt. Jag har tillbringat två av kvällens timmar i Sveriges äckligaste ishall (lada?) där jag fick bevittna en av mitt livs tyngsta förluster. Mina tigrar torskade mot ett gäng inköpta hockeyhoror. Tungt som ett helvete! Tråkigt också att de fortfarande förekommer mutor till domare, trodde detta endast skedde på film eller kanske möjligtvis inom den Italienska maffian. För övrigt kan Gislaved vara en av Svearikes städer där fashion är minst hemma. Det är som om de lever kvar i 1997. Usch! Det som var bra med dagens utflykt var mitt ressällskap som bestod av Jesper Pettersson och Lars "Pianot" Rydberg. Förövrigt var brudarna på andra sidan rinken ganska trevliga att vila ögonen på när hockeygodiset lyste med sin frånvaro.


SL* / Eran K-Berg



*Sålänge


Skänkes

Totalt oduglig spelare med tidigare förflutet i West Ham skänkes i och med denna annons bort. Han är inte bara fruktansvärt dålig utan också anskrämligt ful. Kan vara det fulaste vi har på vår annars rätt så vackra jord. Han har alldeles för långt hår, en ofta utväxt gräslig mustasch och allmänt äckliga ögon. Dessutom heter han Yossi, idiot! Att han fått bära vår himmelskt vackra tröja under 1,5 säsong är för mig ofattbart. Ni får göra vad ni vill med honom, jag bryr mig inte, bara han inte sätter sin fot på Anfield igen!



PS. För en liten slant kan ni också få Elviskopian.

BB

Dagen BonusBild!




Konstiga pepparkakor från ICA.

Nödlösning!

I brist på inlägg kommer här en bildspel från Stefan Carlssons "nya" badrum. Kul att se de felfria detaljerna som flyter samman i en vacker symbios. Notera även att det är allas vår egen Janne C som har snickrat ihop hela kalaset på egen hand. Stort tycker vi på GSG!

    




Grabanan

Ranemanenan renan möremanenan branan grennan braleman ran. Så kan det låta en randomlördag då vi är på väg hem från plutoe. Packade likt getter på ett slakteri. Vissa spyr, andra taggar. En bra kväll, medbra tryck på u-ports enda uteställe. En j*vla håla, fyfan. Sunkigt, äckligt och alldeles alldeles underbart. Är i onyktert tillstånd när jag skriver detta, men inte i närheten av Plutomästrens nivå. Han har låst i sig på toa och vägrar lämna. Förklaringen stavas hybris. Storhetsvansinne. Övertro på sin ölförmåga. Nu kommer han vakna sent i morrn, bakis som ett svin och jämra sig över sin situation. Och jag tvingas lyssna på idioten. För övrigt var vi kungar på dansgolvet. Veven pumpen veven pumpen veven pumpen veven Pungen. rön. Prickfria skjortor. Schöna rörelser. Sensuellt, tight, hett, passionerat...gröt. Like a glove with love. GSG

Fråga

webvoter-omröstning
Vem är snyggast på gsg?

Jesper Lindahl
Karl Rydberg
Rasmus Gustafsson

Se resultat

Söt

Ni ungdomar som inte nått den gyllene åldern 18 kan här skriva ut ett gött leg. Enjoy!


Arbete

Så här ser det ut när vi arbetar. Mannen på bilden heter Jesper och är sidans chefredaktör. Här ses han slösurfa lite porr på youporn.com. Som ni säkert förstår är hörlurar ett måste vid sådana lägen.



Ps.Vill man snacka med Jesper bör man röra sig kring diverse lan.


Dagens Outfittor

Rasmus Gustafsson






Ansikte: Ryskt

Mössa:Titleist

Jacka: Glansig random jacka (200:-) Sägs vara Emilio men har mycket svårt att tro detta.

Bringa: Privat

Shorts: Blommiga umbro´s Gaah

Fashion socks: Tiger



Sammanfattning:

Golfmössan krossar allt. Jackan går att ifrågasätta men som helhet täcker den lyckligtvis en riktigt fjunig bringa och förenar allt i en vacker symbios. Shortsen är väl genomtänkta och går att kombinera till alla vårens färger och former. Kom ihåg vart ni såg detta först. Gah!





Karl Rydberg





Mössa:Cobra

Shades: Lars privata

Fluga: Euroshopper

Halsband: Bling

Accessoar: Creatine fuel power

Kavaj: H&M

Shorts: Blommiga randoms

Strumpor: Gråa goua Burberry (ragg)



Sammanfattning:

Ser återigen att golfmössan håller en sjukligt hög klass under fashionvåren. Våga var sexig och lev ut dina fantasier, stå för den du är. Shortsen ska vara blommiga och helst oranga,vita och gråa. Med raggisar är ragg på krogen en självklarhet.


Heidi Heidi, ge mig, ge mig…

På grund av alldeles för mycket fritid och således en hel del tv-tittande har vi på GSG blivit utsatta för en oerhörd reklamexponering. Det är främst en reklam som fallit oss i smaken, det kan vara den bästa...någonsin...





Under flera långdragna filmkvällar har vi diskuterat huruvida detta kan vara bland det sexigaste vi sett på mycket länge, kanske till och med definitionen av sexighet. Den långa schortan, de kraftfulla benen, den jämna brännan, den vältrande magen, den vilda looken och inte minst den tighta bajjan. Ooooh, mumma!! Det skall tilläggas att detta reklaminslag var såpass sexigt att stora delar av det censurerades i Sverige.


Random

Var inne på facebook för att få min dagliga dos av denna himmelska sida och vad är det man möts av? Jo, en bild föreställande 4 idioter som flytt landet för att hitta meningen med livet. Skrämmande!



Tråkigt att de tillåter sådant material på en seriös sida som FB. Ska säga upp mitt medlemskap! Hatar den jävla sidan! Jag ska lägga upp privata porrbilder

Farväl Erik, farväl!

Inte en dag har gått utan att jag spillt ett par tårar sen jag fick reda på att allas vår egna Erik "Peter" Petersson skulle rycka in i lumpen. Vi vet alla hur det går med dem till slut, antingen blir de massmördare, eller så blir de krigsoffer eller så blir de helt sjuka i huvudet. För Eriks räkning är jag ganska säker på att han blir det sistnämnda. Han är lite av den typen som kommer hamna där och det är synd, för han är en hyvens kille. Trots detta faktum är jag säker på att vi kommer se honom ungefär såhär, om ett år när han är färdigutbildad stridsvagnsförare:
 


Det var kul att lära känna dig Erik, synd att de valde just dig.

/Ralle

Omotiverat i Borås


I dag har GSG varit på besök i storstaden (Borås). Tanken var att "Pettan" skulle köpa lite kamouflagekläder till lumpen. Detta blev dock inte fallet utan fokus lades på helt andra saker. Ralle köpte t.ex. en fruktansvärt omotiverad och glansig dunjacka (200:-). För att fullfölja detta omotiverade köp gick han raka vägen till stadium där han investerade i en riktigt omotiverad vit/grön titlestmössa (golfmärke). Rydberg var inte mycket sämre, i hans shoppingbag hamnade tillslut en omotiverad mössa, ett omotiverat pannband, ett par omotiverade fashion strumpor och en sjukligt omotiverad neck polo (fråga mig inte varför). Pettan och Martin åkte hem tomhänta, även om ett cod-spels inköp hängde i luften under hela resan.


Lunchen:






Ps. Takbox på Porsche is the new black!!! Gah




Tack för mig hej !


Bröderna bus?

Som de flesta vet så spelades Minuten Cup nyligen. En hetlevrad och prestigefylld lokal turnering här i ulricehamnsbygden. Turneringen bjöd på ädel fotbollskonst och detta var något som vi i GSG observerade både från läktaren och från planen.

Det som blev turneringens snackis var att en viss spelare troligtvis har en äldre bror som spelar på en avsevärt mycket högre nivå, nämligen i engelska Premier League. Spelaren vi pratar om är givetvis Tvärred/Vegbys gänglige mittback Tobias Arvidsson. Hans potentiella bror är Jonathan Woodgate, engelsk mittback, numera i Tottenham. Kan vi i GSG ha funnit en avlägsen släkting till honom i England? Titta på bilderna nedan och avgör själv.

Tobias:
  
 

Jonathan:
 
 

Sick of the studio!

Gsg-gänget sitter just nu i studion och arbetar på en signaturlåt till bloggen. Till vår hjälp har vi den mycket välmeriterade Daniel Swanemar aka Dj Deeyo som spås en kometkarriär inom musikbranschen. Arbetet har pågått under ett par veckor och resultatet väntas klättra på listorna likt spindelmannen på skyskraporna. Inspirationen har vi hämtat från några av de tyngsta dansgolven i världen som qlimax, Sensation white & black och MOS.  





Ha tålamod där ute i stugorna så har ni snart en ny partydänga att skaka rumpan till.

/ GSG


Liverpool vinner GSG-Champions!

Det var en festlig stämning när det var dags för avgörandet i denna prestigefyllda tävling i det ädla fifaspelandet. Kaffet var uppdukat, folket var samlat och en och annan stor pung kunde skymtas.

I finalen, som spelas på Stadio Olympico, skulle vi alltså få se Liverpool FC mot FC Barcelona. Lindahl ot Claesson. Reina mot Valdes. Puyol mot Carragher. Gerrard mot Xavi. Torres mot Eto'o. Alltså många matcher i matchen. Här är lagupptsällningarna:

Pool:
Reina
Arbeoloa, Carragher, Agger, Aurelio
Kuyt, Gerrard, Mascherano, Riera
Torres, Keane

Woo ooh ooh ooh, we got the best midfield in the world. We got Xabi Alosno, Lucas and Babel - Gerrard and Mascherano.

Barca:
Valdes
Alves, Puyol, Milito, Abidal
Xavi, Yaya Toure, Iniesta
Messi, Eto'o, Henry

Här har vi alltså två världslag och det är kanske inte så oväntat att vi ser dessa två jättar i finalen i GSG-Champions.

Match: Liverpool FC - FC Barcelona (på Stadio Olympico)

Matchen inleddes mycket försiktigt, på gränsen till lamt. Båda lagen kände på varandra. Liverpool var särkilt försiktiga och rullade mest bollen i backlinjen. Det var Barca som skapade de första chanserna, med det var för det mesta bara halvchanser.

Vi ser Xavi styra och ställa på mittfältet med sina genomkärare mot främst Messi och Henry. Det känns bara som en tidsfråga innan turneringens  bästac målskytt Samuel Eto'o skall slå till. Målet kommer dock inte, det närmsta är en stolpträff.

Det var alltså 0-0 i halvtid, med lite fördel för Barca.

I andra startade dock lIverpool lite piggare och skruvade upp tempot i passningsspelet. De hade dock inga jättechanser, som mest ett par långskott utan resultat. Barca fortsatte dock trumma på och i slutet av andra halvlek hade Eto'o en bra chans att skjuta hem guldet till Spanien, men han träffade stolpen. Liverpool gör även några byten:

Xabi Alonso ersätter Javier Mascherano
Ryan Babel ersätter Robbie Keane


Efter 90 minuter står det fortfarande 0-0 på resultattavlan och matchen går till förlängning. Där kommer Liverpool ut som ett helt nytt lag, de fullkomligt exploderar och Torres sätter 1-0 tidigt efter att ha löpt sig fri. Torres fortsatte sedan sin uppvisning genom att på liknande sätta springa ifrån den slutkörda Barcabacklinjen. Torres rullade säkert in 2-0 och nu tycktes istället Liverpool ta hem årets GSG-Champions. Och som om det inte var nog med det. 3-0 rullades också elegant in, men denna gång av inhopparen Babel.

Barca fick dock tillslut också göra mål, ett s.k. tröstmål. Det var Eto'o (såklart) som gjorde detta och således spräckte Liverpools nolla (de hade inte släppt in ett enda mål på hela turneringen). Han utökade dessutom sin ledning i skytteligan.

Slutresultat: 0-0, 3-1 efter förlängning
Målskyttar: Pool: Torres 2, Babel Barca: Eto'o
Gula kort: -
Matchbetyg: oooo
Domarbetyg: ooo

Inom kort kommer även en summering av turneringen göras där vi bl.a. utser turneringens lirare och tar ut ett världslag. Missa inte det!

Vi gratulerar Lindahl och hans Liverpool FC för denna ärofyllda seger i en utav världens hårdaste fifaturneringar.

/Tävlingsledningen


Nessie

Alla har vi hört talas om sjöodjuret Nessie i Loch Ness, Skottland. De flesta av oss trodde säkert att det bara var en myt. Men vetenskapsmän från USA har nu funnit bildbevis, på vad de tror är Nessie. Upptäckten ska ha gjorts i närheten av en nudiststrand och det är oklart vad sjöodjuret gjorde där. Kanske söker den föda, kanske spanade den bara in nakna människor. Klart är i alla fall att Nessie är långt mycket fulare, äckligare och kanske allt farligare än vad vi tidigare har trott. GSG har köpt ensamrätten till ett av världspressens mest eftersökta foto!

* Vi avråder känsliga läsare från att förstora detta otäcka foto!


Random

Namn:

Erika Andersson
Ålder:
18 unga år.

Familj: Mamma, pappa, syster och en okänd älskare från en okänd ort.

Meriter: Utsågs 2007 till årets Partypingla på Ayia napa, riktigt stort alltså. Står i mål i handboll också.

Aktuell: Är egentligen inte aktuell med nått speciellt, en trevlig tjej helt enkelt inga konstigheter. Är iof enligt henne en nybliven 18 åring, alltid något.


Fem snabba:


Ulricehamn
                                                               Lund


Grabbarna Grus                                                       Pluto


Slakthuset (Malmö)                                               Bryggan

Party                                                                            Hemma kväll


17år                                                                              18år





Vi på redaktionen har ryktesvägen fått reda på att våra läsare sträcker sig hela vägen ner till Skåne. Vi valde därför att ringa upp vår kanske största beundrare, Erika Andersson för att ta reda på anledningen till denna enorma kärlek till en random blogg uppe i norr.  Så här blev samtalet, fick inte fram så mycket vettigt kanske:


  

Hej Erika! Läget?

Nja sådär har tröttnat på Lund. Inte roligt här längre vill till Ulricehamn.


Säker på det? Ulricehamn är inte någon världsmetropol direkt.

Kanske inte men vill ändå dit. Vill ansluta mig till GSG-radaktionen!


Det är inte bara att ansluta sig. Det är en lång process.

Känner att det är mitt kall. Jag är ämnad för de, har sett allt i mina drömmar.


Varför detta hat mot Lund?

Kan vara världens tråkigaste stad, inget Pluto, inget torgstall men framför allt ingen Karl Rydberg!


Jasså du känner K-Berg?

Om jag gör! Han är nog världens trevligaste kille. Han är värd världens finaste flickvän. Skulle kunna tänka mig att gifta mig med honom här och nu. Inga konstigheter


Oj! Berätta om hur ni träffades!

Tänk dig den mest romantiska scenen i den mest romantiska filmen x2, allt var perfekt. Vi sågs första gången på vårat hotell under en resa till Ayia napa, hans blick fick mig att känna mig som den viktigaste personen i hela världen. På kvällen bjöd han ut mig på middag och efter det tog han med mig till stranden där han hade dukat upp med vin och ostron, ååh det var som i en saga skriven av Samuel Richardsons. Vad som hände sen tänker jag inte gå in på men om början på kvällen var fantastisk var avslutningen Förstklassig.


Vad är de som lockar så mycket med GSG då?

Ni är bäst! Ni levererar de roligaste ämnena! Ni är snyggast! Och ni har det där lilla extra! behöver jag säga något mer?


Nej tror det räcker, hej då.

Hej då, är det okej om jag kommer upp och är er praktikant?


Nej

Jag är 18år


Nej det är du inte!


Tack Swanemar!

Vi på GSG-redaktionen skulle vilja tacka Swanemar´s för en fläckfri nyårsafton. Allt var perfekt, människorna, drycken och framför allt maten. Här har ni en bild som vi tycker speglar hela kvällen:



God Jul

Posten måste ha missat våra julkort i år. För vi la dem på brevlådan den 15:e, i god tid före deadline. Men tydligen har de inte kommit fram, här kommer således julkortet i digital form (vilken plats att publicera på kan vara bättre än GSG?).
God Jul & Gott Nytt År!
/ Familjen Frilander


RSS 2.0