Hot

Tråkiga nyheter har nått oss på GSG. Uppenbarligen har en viss Johan Strid, som nyligen florerat en del i media, blivit hotad. Det var i igår natt som ett mail mottogs av Johan där man kunde läsa diverse smädelser riktade mot Johan. Mailet tros vara skickat av en holländsk porrkritiker som uppges vara missnöjd med att en viss film endast fick ranking nr 5 på den lista av favoriter från redtube som Johan publicerade häromdagen (läs: Hello). I mailet hotar personen bland annat med att ge sig på Johans yngre bror, Martin Strid.


Oroande? Ja, mycket. Inte minst för stackars Martin som nu får sitta hemma och vara rädd på grund av sin brors kontroverser. Dock har Säpo gripit in då de anser att hotbilden är alltför riskfylld och ett bevakningsprogram har redan skridit till verket på Djäknevägen.


Det finns dock ljusglimtar i dessa stunder av mörker. Utöver detta tråkiga mail så fylldes Strids mail dessutom av ca 800 beundrarbrev och diverse andra hyllningar. Underligt var dock att nästan alla kom från en mail vid namn [email protected].


Kommentarer
Postat av: Martin strid

jag sitter i en mörk källare någonstans i holland där jag tvingas medverka i filmen Young school boy takes it in the *** by principal

DETTA ÄR ETT ROP PÅ HJÄLP!!!!

2008-11-08 @ 23:50:32
Postat av: steff

HAHAHAHAHHAH fy fan va bra martin! du är en mycket sjuk ung man!

2008-11-09 @ 00:04:27
Postat av: Anonym

ni får skriva under vem utav er som har skrivit inlägget. Det är mycket roligare och så vet man från vems perspektiv det är. sen kan man vi ju rösta på vem utav er som är bäst.

2008-11-09 @ 02:57:42
Postat av: Jeppe

Jag får ta på mig detta inlägg

2008-11-09 @ 14:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0