KABUAK

Som ni alla säkert förstår syftar rubriken KABUAK (Konsten Att Blogga Under All Kritik) på Johan Strid. Följande stycke går att finna i hans blogg:

"Sitter nu i köket med Jake och Jim som precis ätit sopa, själv åt jag i Bondi, och funderar på vad som händer härnäst. Jonte K spelar pokerturnering på casdinot så kanske blir det att sticka dit och kolla hur det går för han och i samma veva kolla in en musikaffär, kanske blir det löpning, vi får se."

Här finner vi inte bara slarviga stavfel utan också fruktansvärda grammatiska synder. Funderat på att ta en kurs i meningsbyggnad Johan? Vi ser inte längre Johans blogg som en konkurrent i bloggvärlden, utan mer som en blogg att håna för att locka fler besökare. Vi kommer inte vara snälla mot Johan i våra sågningar, förmodligen kommer det att sväva iväg och gå ut över personen Johan Strid. Det anser vi dock är med all rätt, det ska han ha. Man STICKER inte bara sådär från oss, skrattar bäst som skrattar sist!

Vill här också göra en rättelse från mitt förra inlägg om Johans blogg, givetvis är inte adressen www.johananus.blogg.se utan www.johanaus.blogg.se. Sådana fel kan faktiskt hända i all hast! Ber om ursäkt för det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0