Matcher igen

GSG reservarar sig för eventuella felskrivningar pga. trötthet. Eventuellt kommer korrekturläsning genomföras i morgon (läs: torsdag), men det är inte troligt.

Fifaturneringen fortsätter. Äntligen lyckades arrangörerna få ihop det så att Bubben och Pettan kunde lira BÅDA sina matcher mot varandra på en gång, så att den kvartfinalen var avgjord en gång för alla.


Här följer sammandrag av båda matcherna mellan Erik och Jesper, alltså även returmötet ingår i detta inlägg. Dessutom följer även en sammanställning av lottningen av semifinalen, då det endast är en kvartfinal kvar att lira. Nämligen det rafflande avgörandet mellan Stiff och Marty ( Man Utd respektive Barca).


Match: FC Internazionale - Bayern München (första mötet)


När domaren blåser igång matchen står följande lag på banan:


FC Inter:

Cesar

Maicon, Cordoba, Chivu, Maxwell

Muntari, Cambiasso, Zanetti

Quaresma, Ibrahimovic, Mancini


Bayern:

Rensing

Oddo, Lucio, Demichelis, Lahm

Schweinstieger, van Bommel, Ze Roberto, Ribery

Toni, Podolski


Inter satsar på ett offensivt 4-5-1, som i anfallsläge går över till att vara ett slags 4-3-3  med Zlatan som spjutspets. Bayern satsar på en 4-4-2 uppställning som ser ytterst välbalanserad ut.  Det skall tilläggas att varken Pettan eller Bubben är mycket för det taktiska, de kör med det förinställda. Båda valde istället att förbereda sig med en rejäl laddning snacks.


Matchen inleds och Oddo drar på sig ett tidigt gult kort. Detta ger en hint om Bubbens spelstil, vi ser direkt hur aggressiv och stundtals brutal den är. Inter pressar dock bra och det ger resultat. Efter några minuters riktigt lovande spel från Pettans sida, skapar de en möjlighet som (givetvis) leder till att Bubben kapar Ibrahimovic i boxen. Straff till Inter och Oddo visas ut efter sitt andra gula kort. Denna straff rullar Zlatan säkert in. 1-0 till Inter, helt rättvist. Pettan firar med en näve potatischips och kommenterar att han tycker att denna typ av chips är väldigt underskattade.


Kort därefter rinner Toni igenom ett slappt Interförsvar och Pettan sätter sina chips i halsen. Dock ger anfallet inget resultat. Därefter vaknar Pettan och han hans fingrar rör sig intensivt på handkontrollen. Inter håller i spelet och Bayern fortsätter att kapa. Helt plötsligt märker vi hur spelet stannar av, då har båda tränarna passat på att snacksa lite. Bubben med sin choklad och Pettan med sina potatischips. Detta är korpennivå! Inter spelar dock rutinerat samtidigt som Bubben fortsätter med sin spelstil som är våldsamt brutal.


Inter fortsätter att trycka på och skapar chans på chans, men Rensing storspelar i det tyska målet. Pettan blir allt rödare i ansiktet av alla missade chanser. Akta hjärtat gubben! Tänk på blodtrycket där. Som tur är blåser domarn av för halvtid och båda kan lugna ner sig lite.


I andra halvlek fortsätter båda lagen med tufft spel. Men Bayerns spel är mest brutalt och det är inte helt konstigt att både Ribery och Lucio drar på sig gula kort. I slutet av matchen hinner Zlatan med att missa ett par frilägen, annars händer inte mycket. 1-0 efter full tid. Inter hade dock bud på både 2-0 och 3-0.


Slutresultat: 1-0

Målskyttar: Inter: Ibrahimovic

Gula kort: Bayern: Oddo (2), Ribery, Lucio

Matchens lirare: Ibrahimovic

Matchbetyg: + +

Domarbetyg: + +


Returmötet: Bayern Munchen - Inter

  

SAMMA LAGUPPSTÄLLNINGAR. Båda tränarna är för lata för att göra några ändringar.


Matchen börjar tätt med målchanser åt båda håll. Ze Roberto skjuter rakt på målvakten men det gör inte Zlatan, som ger Inter ledningen redan i 13:e minuten. Eller jo, Zlatan sköt också rakt på målvakten, men slog in returen som följde. 0-1.


Lucio gult kort. Därefter rusar mittbackkollegan Demichelis rakt igenom hela Interförsvaret i en ruggig 60-meterslöpning, men skjuter i stolpen. Därefter bjuder Bubben på ytterligare en patenterad kapning och Schweinstieger drar på sig ett gult kort.


Båda lagen skapar lite ströchanser med målvakterna i respektive mål är välplacerade och limmar varenda skott. Halvtid: 0-1.


Ytterligare gula kort (med risk för att bli tjatig): Demichelis och Ribery. Kort därefter bränner Zlatan ett friläge och Demichelis blir utvisad efter sitt andra gula kort. Skärpning Bubben, ropar publiken som passar på att bua ut honom då Zlatan gör 2-0 till Inter efter ett mönsteranfall. Inter fortsätter att trycka på men Rensing i Bayern "håller dem kvar i matchen" (som om det inte var avgjort redan). Dock med lite hjälp av stolparna, då Zanetti träffar virket.


Toni varnad och Zanetti rinner igenom igen, men Rensing räddar. Muntari rinner igenom, Rensing räddar. Därefter får även Schweinsteiger sitt andra gula och lämnar bedrövat planen, varav Bubben ledsamt men förskräckt till sitt försvar utbrister: "Jag gör så gott jag kan". Bra där gubben. Även Ze Roberto varnas.


Efter en hörvariant från Inter orkar inte den slutkörda domaren med detta mer och blåser av. 2-0 till Inter som går vidare efter sammanlagt 3-0.


Slutresultat: 0-2

Målskyttar: Inter: Ibrahimovic (2)

Gula kort: Bayern: Lucio, Schweinsteiger (2), Demichelis (2), Ribery, Ze Roberto

Matchens lirare: Rensing

Matchbetyg: + + +

Domarbetyg: + + +


Dåså, nu återstår bara en kvartfinal innan semifinalerna är helt spikade. Följande lottningar har dock redan gjorts:


LIVERPOOL FC (LINDAHL) - REAL MADRID (RÅBACKS)


BARCELONA (MARTY)/MANCHESTER UTD (STIFF) - FC INTER (PETTAN)


På återseende. /Tävlingsledningen.

Kommentarer
Postat av: Jeppe

Hah, det blev megainlägget allan

2008-11-27 @ 01:09:56
Postat av: Lyrisk

ska bli riktigt roligt att få spela mot marty! kommer bli en riktig rysare, se till att vara bänkade när matchen spelas !



/ Pettan

2008-11-27 @ 17:48:33
Postat av: Anonym

Bra där Pettan. En riktig diss mot stiff då Marty och han inte spelat sina matcher än haha. men jag håller med om att alla borde vara bänkade. Kanske kan det liras lite i morrn eller på lördag?

2008-11-27 @ 22:13:32
Postat av: p

tycker jag verkligen ^^ grogga lite smått efteråt kanske ? förlåt, bärsa, tror inte alla klarar av Thors hammer igen allstå... XD hahaha

2008-11-27 @ 23:11:36
Postat av: Jägarn

Jag avnjuter faktiskt en bättre whiskey i detta nu. På lördag blir det dock the hammer!

2008-11-27 @ 23:19:12
Postat av: Jeppe

Haha, thors hammare...himlar vad den slår. Nej, det håller inte...tydligen inte för mig iaf...får bli bärs i helgen. Bralle, du kan väl inte dricka whiskey en torsdagkväll...? Eller jo, det är klart du kan. En cigarr till det?

2008-11-28 @ 01:10:47
Postat av: Bralle

Åh va mus

2008-11-28 @ 07:15:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0