Öppet brev

Hej, Johan här igen!

Denna gång ska jag inte skriva om något fullt så roligt, värmande eller trevligt som mitt förra inlägg här på GSG (porr). Saken jag ska komma till är faktiskt oerhört trist och läget är absolut inte under kontroll. För att komma till sak, ska jag i korthet berätta hur jag bedrev gårdagskvällen. Kvällen började trevande med mat och dryck på vårt hostel. Allt eftersom klockan tickade drack jag mer och mer, runt midnatt kan man säga att jag var fulltankad. Där brister också min disciplin, min regel att inte spela poker på fyllan suddas ut. Jag tar en taxi till casinot, växlar in hela reskassan till marker och börjar gula. Detta var ett enormt snedsteg i min hittils så framgångsrika pokerkarriär!

Jag sitter nu på ett internetcafé i Sydney, pengarna jag betalade för en halvtimma är de allra sista mynten jag har. Vännerna har lämnat mig, jag har ingenstans att bo, ingenting att äta och längtar hem till källaren på Djäknevägen! Min sista utväg är nu GSG, jag har knäckt ert lösen :P. Jag vet att ni, som hatar mig, kommer läsa detta! Och jag ber er att ni som så många gånger förr kan låna ut lite pengar till mig. Jag måste spela till mig en flygbiljett hem!


Kommentarer
Postat av: Anonym

OBS INTE STEFAN SOM SKRIVIT DENNA, OBS INTE STEFAN, HÖRDE ALLA? OBS INTE STEFAN, en gång till kasnke Det VAR ITNE STEFAN SOM SKREV DENNA

QQQQQQ!!!!!!!!!

2008-11-18 @ 18:19:08
Postat av: Martin Strid

Jag skriver för att bekräfta att johan har ringt och berättat detta, allt som står är alltså sant!

2008-11-18 @ 18:26:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0