P-H

Det finns en vandringssägen här i Ulricehamnstrakten, om en ung attraktiv herre som vanligtvis ses i utelivet. Det sägs att mannen i fråga, får fram värsta drömtjejen bara han knäpper med fingrarna. Alltihop har blivit så stort, att mannen i fråga sällan kan gå ut, då han möts av sådana anstormningar av flickor som vill se om de också dras till honom. Det ska dock sägas att killen har ett väldigt gott rykte och inte ger vem som helst en chans att visa vad hon går för på golvet. Det krävs någonting speciellt, de två viktigaste egenskaperna tror vi är blont hår och att man är i de övre tonåren. Då har man en väldigt stor chans, att få den stora äran. Eftersom ingen vet om det är sant och således inte vem det är, lägger vi bara ut en bild på hur vi tror det kan se ut precis efter det berömda "knäppet" skett:


Kommentarer
Postat av: Jeppe

Vad händer daar? Hule, belugna dig...det står ju player stämplat i pannan på dig...;)

2008-11-27 @ 01:11:58
Postat av: Linder

Förövrigt var det någon som tog det berömda "knäppet" och såvida någon kommer ihåg har hon inte gett några rättigheter till Gsg. Någon är villig att stryka ett streck över detta förutsatt att namnet publiceras under bilden samt att kompensation anländer i någons brevlåda. Jag gillar rosor!

2008-11-27 @ 16:28:48
URL: http://lindeer.blogg.se/
Postat av: GSG

Fotot tillhör Facebook... inte läst "Terms & Conditions"?

2008-11-27 @ 18:00:35
Postat av: steff

ägd,pwned,served, finns många ord linder!

2008-11-27 @ 21:39:07
Postat av: Linder

Nej jag har inte läst "Terms & Conditions", eftersom jag inte laddat upp bilden på facebook och därmed inte gett ifrån mig några rättigheter som fotograf. Jag förstår dock erat handlande i större utsräckning, den väsentliga frågan härom är vem som laddat upp bilden. En uppmaning till er på GSG, med en förvånande framgångskurva, är dock att vara försiktiga. Bra blogg förövrigt. Stefan är bög.

2008-11-28 @ 13:06:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0