Pool

I eftermiddags gav sig tre förväntansfyllda killar ner mot Fiskebackens bowling och biljard. Med låga odds på Stiff som vinnare i denna tighta kamp satte spelet igång. Sprängningen sköttes av spelare 1, Stefan Carlsson 73,23 in, 90 kilo tung och med en för dagen riktigt tight stjärt, Spelare 2, Karl Rydberg, 6,1024 ft 92 kilo och ett blått öga efter en våldsam resa ner i isen på senaste bortamatchen(Se bild) och Johan "svikaren" Strid 73,62 tum, 85 kilo, med andra ord en riktig lättviktare men med en riktigt slaskig kroppshållning och outfiten ska vi inte tala om. Spelet är en form av pool där man delar upp bollarna i tre grupper, höga, låga och mellan.



Johan Strid tar tidigt ett grepp om matchen. Det snackas om att spelare redan är avhängda och en viss nonchalans förekommer hos mannen i ledartröjan(läs: Slaskig tröja beställd på Internet för mycket längesedan(se bild)).

                      När vi närmar oss mitten av spelperioden har Steven det fortfarande tufft men då gliringar här börjar utbytas vässas alla tävlingsinstinkter till ytterliggare och kampen tilltar. Stefan börjar här någonstans också få kontakt med tätduon vilket kan förklaras i den fika de övriga två satte i sig.

                      När vi går mot slutet utbryter det från ingenstans en konflikt vilket sätter spelarna i lite av en chock. Hur många matcher till ska spelas? Det ryktas om att någon måste äta, någon måste packa och förvirringen är total. Då fysiskt våld är nära att utbryta löses dock detta med överenskommelsen om 2 matcher till, oklart hur.

                     


I detta slutskede och kölvatten från ovanstående konflikt griper Stefan taktpinnen och lyckas krypa upp i delad ledning vilket innebär att alla ligger lika inför sista matchen. Spänningen är fruktansvärd och det diskuteras högljutt om dagsform, vadslagningar, press och liknande. Stefan verkar i detta skedde ha mest koll på nerverna vilket är imponerande i en sådan fruktansvärt pressad situation som detta faktiskt är. Han rycker åt sig en ledning som han behåller och när han lyckas peta i den sista bollen är glädjen total. Det blir dock en helomvänding då det uppmärksammats att den vita också åkt ner i ett hål i samma stöt. De tre spelarnas blickar mötts, spänningen är total, alla bakgrundsljud tystar och det läggs som en matta över rummet. Frågan på allas läppar är nu ''Har Stefan förlorat?''. Stefan börjar här känna att segern håller på att rinna han ur händerna och i ett sista desperat försök hävdar han sin seger innan det slutligen avgörs att Stefan i och med detta kom sist. Då denna dramabomb tar fokus från själva matchen blir nu uppgörelsen förhållandevis avslagen men där ändå Johan lyckats knipa segern.

Resultatlista  Biljard 1/11-08

  1. Johan Hans Strid 19p
  2. Karl Henrik Rydberg 20p
  3. Stefan John Hjalmar Carlsson 21p                                                                   
     
1. 2.3.

                       


Kommentarer
Postat av: renne

åh johan strid var bäst! han gick i min klass!

2008-11-05 @ 20:40:28
Postat av: maria aka. syster

Steppa! Ditt namn gör sig oerhört bra i tryck! hudsahojsphgbafoutgsrwuygrhahahahhaah!

2008-11-18 @ 14:57:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0