Redaktionsfest

Just nu på Frändevägen!

Allt snack om att Martin Strid skulle hålla i förkröket är just snack. Eller de har väl en liten fest för de som inte riktigt håller GSG-klass. Vi har alltså lurat B-klassen till Strid - där hör de hemma! Då undrar ni hur vi lyckades med detta, jo, vi hyrde in en liten, liten spion. Han är av dvärgklass och kallas Forspodontolos, namnet tänker vi inte nämna här. Han är vår, bäst och trogen!

Exempel på B-klass:


Den riktiga ferren är här! Det är här som vi i GSG-gänget har redaktionsfest och jag lovar att det går vilt till. Hittils har vi blandat julgroggar (Thor´s hammer & Julmust), vi har spelat GH3 och framförallt har vi rakat en bena mitt på Pettans huvud. Det är sånt som hör till, de få gånger vi har fest. Känner man att man hör hemma här, antingen genom att man är en trogen läsare, eller genom att man är riktigt, riktigt snygg. Ja, då är det bara att prova lyckan, GSG, Går det Så Går det!

Vi ber om ursäkt för att det inte kommer att uppdateras på ett tag nu, då vi förmodligen mår sådär imorgon. Möjligtvis kan STEFF blogga, han är tydligen upptagen ikväll (läs frugan).

Kommentarer
Postat av: Anonym

trodde detta var c-klass

men b är ju perfekt

2008-11-23 @ 19:09:47
Postat av: Anonym

jag tycker han är snygg den här killen asså

2008-11-25 @ 16:26:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0