Ryssen Rapporterar

Tillbaka

 

Hej där! Ryssen här, äntligen tillbaka vid tangentbordet efter en mycket trevlig helg i bloggarnas stad nr.1, Stockholm.  Har varit lite jobbigt att vara ifrån GSG-redaktionen så fruktansvärt länge men som tur är har grabbarna varit flitiga och hållit mig ajour med sina ständiga uppdateringar av bloggen. Där har jag bland annat kunnat följa ”jägarens” desperata jakt på den perfekta efterfesten och Johan Strids galna upptåg ”down under”. Bara att tacka de högre makterna för att bloggen uppfanns.

Kan även berätta att jag i fredags hade ett möte med en av de största i branschen, nämligen Calle Schulman. Mötet (mötte honom i NKs huvudentré) var väldigt givande och lärorikt, nu är vi med de stora hajarna och leker.

I lördags tog jag tempen på stadens uteliv, måste säga att jag är fruktansvärt besviken. Stureplan nådde inte alls upp till Plutobars nivå och brudarna var riktiga träsktroll i jämförelse med de vackra skapelser som rör sig runt Storgatan i Ulricehamn.

 

Detta var alles för i dag, ha nu en riktigt, riktigt, riktigt trevlig söndagskväll så ses vi under Stockholmsveckan i Ulricehamn v.27.

/  eran #11, K-Berg


Kommentarer
Postat av: Linn

Tjollahopp (:



Hoppas att allt är bra med dig!

Vad har du haft för dig idag?

Hoppas du kan ägna dig någon sekund åt att svara på Dagens Fråga:

http://underbartful.blogg.se/2008/november/dagens-fraga-5.html

Anmäla dig till veckans blogg:

http://underbartful.blogg.se/2008/november/vill-du-bli-veckans-bloggare.html

Eller vinna ett par obegagnade örhängen (ringar):

http://underbartful.blogg.se/2008/october/orhangen-lottas-ut.html



Massvis med kramar.

2008-11-09 @ 21:39:28
URL: http://underbartful.blogg.se/
Postat av: gsg

linn, vem du än är, du blir inte nya gsg hur mycket reklam du än gör för din blogg här, inte ens om du lottar ut örhängen för 19ochnitti från H&M!

2008-11-09 @ 22:17:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0