Sydneynytt

Nya uppgifter från Australien har nått GSG-redaktionen denna sena torsdagskväll och som ni kanske har märkt är vi på GSG inte rädda för att publicera nyheter från gänget som stack, trots att det för det mesta rör sig om obehagliga saker, kanske ibland till och med snuskiga och äckliga detaljer. Detta är ett sådant inlägg som kan innehålla oroväckande uppgifter, vi varnar därför känsliga läsare.

Det var alltså nu ikväll som vi på GSG har fått reda på att australienresenärerna vidtagit kontroversiella och aningen drastiska åtgärder för att bevara gemenskapen, som många gånger ifrågasatts. Det är ju direkt ingen nyhet att en viss spänning fanns i gruppen redan när planet lyfte från Sverige. Efter en rad incidenter som, med lite otur, kunnat lett gruppens splittrande, har de fyra kommit överens om att bilda ett Brödraskap. De kallar sig "De avhållsamma", men har i folkmun fått benämningarna "The Buttbumpers" samt "The Freaks". Brödraskapets syfte, som de fyra kommit överens om, är alltså att ta avstånd från sexuella aktiviteter utanför gruppen. Detta efter ett par incidenter, som Brödraskapet mörkar. Hursomhelst så verkar den nya gemenskapen vara på topp bland grabbarna. Ett ögonvittne berättar om en förfest där som Brödraskapet anordnat, där de hyrt in vår bekante Råbacks som underhållare. Ögonvittnet säger att Råbacks utförde någon form av dans som kan liknas vid "lapdance" eller "striptease" till tonerna av "I like to move it". Besynnerligt? Ja. Men vi bör inte vara överraskade. Det är sånt vi får räkna med nuförtiden och vi lär inte blir förvånade om liknande saker uppdagas i framtiden. Det skall tilläggas att Råbacks, trots omständigheterna, kunde känna sig relativt säker, pga. Brödraskapets nyss avlagda löften om avhållsamhet utanför gruppen.

Bilder från händelsen på förfesten:





Som vi ser så var det mycket naket, med inblandning av hårtork, cigg, alkohol (droger?) och raklödder.


That's all, for now.

Kommentarer
Postat av: Jägarn

Kvalle Lindahl, kvalle! Riktigt bra :)

2008-11-20 @ 22:55:26
Postat av: Martin Strid

hur ska jag gå till väga för att så snabbt som möjligt ingå i detta till synes sensuella brödraskap?

2008-11-20 @ 23:07:12
Postat av: Jeppe

Martin, du kan inte välja Brödraskapet. Brödraskapet väljer dig. Men jag avråder dig att hamna i allt för tät kontakt med The Buttbumpers.

2008-11-20 @ 23:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0