Prezz

Kan tänkas att det är på sin plats att presentera GSGs stjärnbloggare. Här kommer laguppställningen som ska göra det i år. GSG!


Karl "Ryssen" Rydberg


19-årig hockeyspelare. Välsvarvad och filmjölksälskande Casanova som är född och uppvuxen i Ulricehamn. Går även under namnen K-berg, Rudborg, Babeberg eller som vi på visomblevkvar föredrar, Ryssen! Kan ses i sin fulla glans på onsdag och söndagskvällar i Lassarinken, även vissa lördagar på plutobars dansgolv. Fördriver den stilsamma vardagen som personlig assistent på Älmestads skola, vilket han klarar av med bravur.


Rasmus "Jägarn" Gustavsson


19-årig fotbollsspelande, partydjur som inte låter något stoppa honom i jakten på den perfekta efterfesten. Spenderar sina lugna vardagar i stadens finare områden ute i villastan eller som stekig vikarie på Stenbockskolan. Det är på helgerna som Jägarn skördar sin frukt och kan ofta ses i Ulricehamns uteliv.


Martin "Marty" Claesson


Även han "19 jordsnurr" som övriga stjärnbloggare. Vad som karakteriserar denna profil är hans välutvecklade skäggstubb som redan vid hans ringa ålder håller samma klass som självaste George Cloney. Efter att ha dragit sitt strå till stacken nere på ICA går han gärna hem och kollar en fotbollsmatch eller två. I själen är han blåare än självaste Roman Abramovich. En stor förespråkare av stil och klass och annat som makes people go Gaah!


Stefan "Stiff" Carlsson


19-årig mångsysslare. Arbetar som brevbärare aka posthora. Var tidigare en utav Ulricehamn tigers mest lovande talang, fick sedan problem med halsen och fick  därför lägga fokus på annat. Tråkigt enlig vissa, skönt anser andra. Nu förtiden ser man oftast Stiff löpandes i Nillasvägs trappuppgångar när han inte gör detta tillbringar han tiden med att vara social.

Stefan är också den enda som inte är öppen för oanständiga förslag så tänk inte ens tanken! Stiff kommer vid årsskifftet att lämna staben, då han ska STICKA iväg till varmare breddgrader! Kul.


Jesper "Luringen" Lindahl

18-år. Gillar fotboll men älskar Liverpool. Kan tänka sig begå tunga väldsbenägna brott för tre färska Liverpool pinnar. Vill man ta en titt på Jesper ska man hänga utanför Götaplatsens kiosk där han säljer snask och tobak till pre-teens. Har en pappa som heter Henrik. Stort gubben!!




Så då var vi klara med presentationen hoppas ni kommer njuta av våra poetiska utsvävningar

//staben


Kommentarer
Postat av: Kär

Fin bild på luring1 han är soet (a)

2009-03-01 @ 17:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0