Fönsterputs m.m

Då var ännu en lördagkväll på Pluto till ända. Som vanligt händer det både det ena och det andra, det ena mer rumsrent än det andra, det ena mer moget än det andra. Roligt är det i vilket fall. I natt lyckades GSG få en hel del på film/foto och detta material ska givetvis publiceras!

 

Det här var kvällens största händelse för mig personligen. Jag har alltid sett upp till Yannick Tregaro, både som person och som friidrottstränare. Han gav ett mycket gott intryck och var inte sen på ställa upp på bild, stort! Dock kan man ju fråga sig varför han var i Ulricehman och inte i Monaco, men vad är Casinot i Monte Carlo jämfört med Pluto?



Dagens vackraste tatuering hade random-Per. YNWA!



På Jamaica fann vi också en som hade lagt på sig ett par kilo. Han var ful, tjock och allmänt jobbig, men så är han ju också från Hössna! Han sa att vågen inte visade mer än 67 pannor, men vem tror på det? GSG gissar på tresiffrigt!

Det mest konstiga som syntes var dock fönsterputsen på Storgatan. Trots sina 13 rätt på Stryktipset idag, måste Luringen tydligen extraknäcka sena nätter. Och inte ser det ut att vara första gången han gör det, se bara på hur han jobbar med tungan. Iofs kan han ha tränat den på annat. 



Undra tro om det inte var Housekeepers skyltfönster - passande nog.

Kommentarer
Postat av: K-berg

Tungt!

2009-01-25 @ 13:02:24
Postat av: Jeppe

Inte okej!

2009-01-25 @ 13:13:30
Postat av: K-berg

Ändå lite okej!

2009-01-26 @ 15:49:35
Postat av: Jeppe

Ja, lite okej kanske...

2009-01-26 @ 16:15:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0