Konsertrecension

Band: Bralle FulingZ

Tid och plats: Rubens rum, 29 januari kl. 22.00

Konsol: Wii

Spel: Guitar Hero World Tour


Inför förvånandsvärt stor publik höll tidigare ikväll Bralle FulingZ en konsert, i all hemlighet, i Villastaden. Det hela började väldigt rörigt och inte ens sound checket kunde komma igång innan 21.30 snåret. Bandets presstalesman skyller detta på att det krävs så många batterier för att spela fyra instrument åt gången.


I alla fall drog kalaset igång och klart onyktrast verkade, givetvis, Bralle himself vara. Han darrade rejält på rösten i början och ett dovt kaos utbrast inom bandet. Bl. a. valde Lindahl ett par väl valda ord att kasta över Bralle, helt berättigat bör tilläggas. (Men man får också tänka på att DJ RaeL främst jobbat inom electro music branschen, där är sång inte så stort.) När väl bandet kommit igång ordentligt gick det att ta på stämningen i den relativt stora salen. Det var musik när den är som bäst.


Visst hade man kunnat hoppas på mer av Rydberg och Bubben på gitarr respektive sång, men även den bäste kan vara ringrostig. En som knappt var i rampljuset var annars Lindahl, de få och bejublade framträdanden han gjorde var pricken över I:et, grädden på moset eller om ni så vill det som satte guldkant på tillvaron. Detta tillsammans med Claesons som vanligt helgjutna insats gör att jag inte annat än kan sätta 5 fashion socks på denna underbara show! STORT!


Kommentarer
Postat av: Groupie

Jag <3 Bralle FulingZ

2009-01-30 @ 14:32:02
Postat av: Groupie #2

När är nästa spelning? Måste se Bralle FulingZ! <3

2009-02-02 @ 20:31:00
Postat av: aussiegroupie

dalig update pa bloggen nu, nasta spelning? Erat fan i aussieland

2009-02-03 @ 02:16:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0