Turister goes swinging

Som ni alla vet lämnade en utav våra mest etablerade bloggare oss för ett tag sedan. Stiff, som tröttnade på det svenska vintervädret, for till varmare breddgrader med sin Madde, närmare bestämt till Bali. Vi hade inte hört mycket från paret på semesterön, fram tills ikväll då en utav de större incidenterna avslöjades.

Det var en sen kväll på Bali och det unga paret hade bestämt sig för en "night out".  Det var alltså ren och skär clubbin' på schemat. Vad de dock inte hade räknat med var hur partynatten skulle sluta.



Det hela inleddes med lite oskyldigt rumpsvängande på en utav de finare randomklubbarna. Efter 2 timmar på golvet och 1 timma i baren började dock hämningarna släppa för våra kära bekantingar. Plötsligt händer det som aldrig hänt på hemmaplan. Stefan tar det gyllene steget upp i "The Cage" (buren) och det svänger. Han briljerar med sin läckra bringa. Varierar hårda rytmiska rörelser med mjuka sensuella och komponerar det hela till en vacker symfoni. Härligt!



Det hela urartar dock när Stiff inte nöjer sig med att kasta linnet utan även börjar plocka bort både shorts och underkläder. Madde lyckas emellertid styra upp situationen och rädda sin själsfrände får total förödmjukelse. Pinsamt!

Efter detta bestämmer sig paret för att bege sig hemåt, då Stiff börjat få många läskiga blickar från medelålders herrar av de asiatiska slaget. Tur att de fortfarande har förmågan att avstyra utekvällar när det börjar lite väl hett!

Det var slutet på den utekvällen, men vi i GSG har känslan att det inte var det sista vi hörde från "den gyllene ön".

Tja /GSG

Kommentarer
Postat av: Rön

Stefans mamma är en pappa!

2009-01-23 @ 18:53:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0